За нас
Абстракт Дизайн Студио възниква през 2007 година като пряк наследник на съществуващото от повече от три години студио за създаване на уеб приложения. Дейността ни е базирана на пълното уеб обслужване – изработка и дизайн на уеб страници, техническа поддръжка и редакция на вече изградени сайтове, управление на домейн и хостинг, изработка на мултимедийни продукти, интернет маркетинг и реклама. Нашата най-силна страна е изграждането на комплекс от уеб приложения с база данни.

Специализирани сме и в разработването на Интернет маркетингови решения - цялостни маркетингови стратегии, които чрез средствата на интернет маркетинга позиционират компанията и марката като предпочитан партньор и имат осезаем ефект върху продажбите.

Можете да ни се доверите за това, че ще бъдем открити с Вас и реалистистично настроени към технологиите, възможностите, риска и договорения бюджет. Ще Ви предложим творчески подход в работата, стилен и уникален дизайн в крак със съвременните тенденции и надежден софтуер.

Можем да Ви уверим, че Вашият проект ще бъде осъществен според най-високите технологични стандарти, ще отговаря напълно на поставените цели и задачи и ще оправдае доверието Ви в нас.
 

Навигация

ПОСЛЕДНИ ПРОЕКТИ

Последни проекти

инж.Стоян Проданов

Кандидат за кмен на Ямбол -Избори 2011

Мебели Ивен ООД

Производство на мебели за дома,офиса и търговски помещения

Калина ООД

Официален вносител на турски и гръцки маслини