Warning: include_once(public_html/anti/project-security.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/abstract/public_html/home/index.php on line 13

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening 'public_html/anti/project-security.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php52/root/usr/share/pear:/opt/cpanel/ea-php52/root/usr/share/php') in /home/abstract/public_html/home/index.php on line 13
Уеб дизайн от Abstract-Design.com. Уеб базирани Бизнес Решения. цени на уеб сайт, цени на сайтове
За нас
Абстракт Дизайн Студио възниква през 2007 година като пряк наследник на съществуващото от повече от три години студио за създаване на уеб приложения. Дейността ни е базирана на пълното уеб обслужване – изработка и дизайн на уеб страници, техническа поддръжка и редакция на вече изградени сайтове, управление на домейн и хостинг, изработка на мултимедийни продукти, интернет маркетинг и реклама. Нашата най-силна страна е изграждането на комплекс от уеб приложения с база данни.

Специализирани сме и в разработването на Интернет маркетингови решения - цялостни маркетингови стратегии, които чрез средствата на интернет маркетинга позиционират компанията и марката като предпочитан партньор и имат осезаем ефект върху продажбите.

Можете да ни се доверите за това, че ще бъдем открити с Вас и реалистистично настроени към технологиите, възможностите, риска и договорения бюджет. Ще Ви предложим творчески подход в работата, стилен и уникален дизайн в крак със съвременните тенденции и надежден софтуер.

Можем да Ви уверим, че Вашият проект ще бъде осъществен според най-високите технологични стандарти, ще отговаря напълно на поставените цели и задачи и ще оправдае доверието Ви в нас.
 

Навигация

ПОСЛЕДНИ ПРОЕКТИ

Последни проекти

инж.Стоян Проданов

Кандидат за кмен на Ямбол -Избори 2011

Мебели Ивен ООД

Производство на мебели за дома,офиса и търговски помещения

Калина ООД

Официален вносител на турски и гръцки маслини